LP-kontakten Örebro


Vår verksamhet

LP kontakten i Örebro är ett socialt arbete som bedrivs av Pingstkyrkan i Örebro på Nygatan 10. Här vill vi skapa möjligheter för dig att hitta vägar till att bryta negativa mönster och vanor och dessutom ditt missbruk. Vi kan bistå dig i kontakten med myndigheter, skuldsanering och sjukvård för att tillsammans hitta det stöd som behövs i form av behandlingsinsatser. På kontakten bjuder vi omväxlande på frukost och fika. Där samtalar vi och sjunger tillsammans.

Har du genomgått en behandling eller är inställd på en nykter livsstil kan vårt stödboende på Holmen i Örebro vara ett alternativ i vårdplaneringen:

Vi erbjuder ett stödboende för män (par) som vill leva i nykterhet och som behöver hjälp att få vardagen att fungera. Som gäst på stödboendet, med plats för 4-5 personer, har du ett eget ombonat rum. Deltar i gemensamma samlingar i syfte att stärka självkänslan och bryta negativa mönster och vanor, alltså en form av individuellt anpassad social rehabilitering med utbildad personal. I vårt koncept erbjuder vi också arbetspraktik.

Du är varmt välkommen att besöka oss!

Vi kan även göra hembesök

 

LP verksamhetsledare Örebro: Anette Valdemarsson

E-post: anette@lporebrolan.se

Tel: 076-035 61 55

 

Öppettider

Vi har öppet mån-ons kl. 9.00-12.00

Kontaktperson

Samuel Ardenfors

Samling

Varje tisdag kl 12.30 -13.30 TILLSAMMANS Temasamtal, bön, förtäring.


Adress


Pingstkyrkan Nygatan 10
702 11 Örebro

076-035 61 55 (Anette)
anette@lporebrolan.se


Karta


Större karta