LP Sommarkonferenser 2017


HÄRLIGA OCH FÖRVANDLANDE SOMMARUPPLEVELSER!
LP folk tar det lugnt i solen på Gullbranna.jpg

Det är kanske din dröm precis som min att man skulle få vara med om något alldeles extra, det där extra som man sedan bär med sig vidare. Jag menar inte bara ett fint minne från sommaren utan en förändring i livet, ja kanske rent av en förvandling. Vi vågar påstå att den drömmen kan den här sommaren bli en verklighet i ditt liv. Vi på LP har sett många liv bli förvandlade och kan därmed frimodigt säga att "Det finns Inga hopplösa fall"!

I sommar träffas vi på LP konferenserna Gullbranna vecka 31 och Arjeplog vecka 33. Tyvärr har inte alla möjligheten att kunna komma i väg på någon av konferenserna och här vill vi på LP så gärna hjälpa till och kunna erbjuda människor som inte har råd eller möjlighet att åka på en konferens att kunna göra det. Här kan just du vara med och hjälpa till att förändra situationen för någon.

Ett sätt att göra det på är att ge en gåva via Bankgiro 900-4896 eller använda Swish 9004896. I båda fallen, märk med LP Syd om du vill ge en gåva för Gullbranna och LP Nord om du vill ge till Arjeplog.

Se gärna filmklippet där Kalle Tiger berättar om vad sommarkonferensen betydde för honom!

https://www.youtube.com/watch?v=jDsAi4Xd654/

Tack på förhand för att du är med och så önskar vi på LP en riktigt fin och skön sommar!

/Robert Eklund

Insamlingsansvarig LP-verksamheten