Konferens Syd (Nyhem) 22 - 26 juni


Den södra LP-konferensen på Nyhem är inställd. Vi kommer inte att kunna mötas fysiskt men vi utreder under några veckor vilka möjligheter som kan finnas att sända via sociala medier olika samlingar och möten under de datum som konferensen skulle ägt rum (22/6 – 26/6).
Nyhem LP kören.png

KONFERENSEN INSTÄLLD!

Ulrika Wadskog; ansvarig för den södra konferensen
ulrika.wadskog@lp-verksamheten.se

 

LP-verksamheten har under de senaste 7 åren haft sin sommarkonferens på Gullbranna utanför Halmstad men från i år 2020 kommer vi vara på Nyhem i stället.

Information om LP-konferensen ” Full frihet” på Nyhem

I år kommer vi att ha en LP-konferens på Nyhemsområdet i Mullsjö kommun med temat ” Full frihet”. Tidsmässigt ligger den alldeles efter den stora Nyhemsveckan som hålls vecka 25. LP-konferensen tar vid måndag 22/6 och avslutas fredag 26/6. Det blir många intressanta bibelstudier och Gudstjänster med flera olika talare. Program kommer senare.

På området finns flera boenden, de allra flesta innehåller 4-bäddsrum. I flera rum finns det även en extrasäng så 5 personer kan bo i samma rum. I två boendelängor är standarden något lägre, väggarna mellan rummen går inte ända upp till taket och i stället för dörr in till 4-bäddsrummen hänger ett draperi. I dessa boenden kan man bo till ett rabatterat pris. Husvagnsplatser finns det gott om vilket gör att många kan bo i egen husvagn om man har den möjligheten.

Gemensamma toaletter och duschar finns i korridor eller i separat byggnad bredvid, detta gäller för alla boenden. För att få varmvatten används myntautomat med tiokronorsmynt.

Det är inte tillåtet att ha med husdjur på området.

Det kommer att serveras mat i matsal och tält för dem som anmäler sig till konferensen. För dem som bor i närheten och bara vill besöka enstaka Gudstjänster/bibelstudier finns möjligheten att köpa hamburgare och glass i uppställda vagnar. Matsalen kan inte servera mat till dem som inte är anmälda till konferensen.

Man anmäler sig i vanlig ordning på vår hemsida och betalningen ska ske före konferensen startar via bankgiro. Vid ankomst får man ett tilldelat boende och mer information om vad som gäller på området.

Anmälan kommer att finnas öppen på vår hemsida 1 april – 15 maj 2020.

Priser:

Boende/mat hela konferensen vuxen 1650 kronor

Boende till lägre standard vuxen 1350 kronor

Boende/mat hela konferensen ungdom ( 13-18 år) 1150 kronor

Boende/mat hela konferensen barn (4-12 år) 800 kronor

Barn under 3 år gratis

Mat hela konferensen vuxen 1050 kronor

Mat hela konferensen barn 4-12 år 550 kronor

Mat hela konferensen 13-18 år 850 kronor

Mat heldag 300 kronor

 

Vid frågor kontaktas Karina Jansson på mobilnummer: 076-6779295 säkrast måndag-onsdag ca kl 14-16