JULgåva


Julen är den värsta eller den härligaste helgen på året. Det beror på hur man har det, om man har någon att vara med. Vi i LP-verksamheten satsar i år igen på att tusentals medmänniskor ska få komma till en LP-kontakt för att få vara med på ett julfirande med mat, värme och respekt. Alla är värda ett riktigt julfirande. Det minsta vi kan göra är att erbjuda ett sådant.
Julbord i Kumla.jpg

Visst vill du vara med?

För 100 kr så kan en människa i utanförskap få möjligheten att komma och sitta ner vid ett dukat julbord, få gemenskap, värme och omsorg. Ger du 300 kr så innebär det att 3 personer kan få samma möjlighet osv.

Du ger din gåva på ett enkelt sätt genom att välja något av följande alternativ:

- Swisha på nummer 9004896 Märk "LPjul"

- Via Bankgiro 900-4896 Märk "JulLP"

Passa samtidigt på att beställa en symbolisk jultallrik som du kan ge bort som gåvobevis till de männskor du har omkring dig. Det gör du enklast genom att skicka ett mail till info@lp-verksamheten.se eller ringa till 08-619 25 17 så hjälper vi till med detta.

PS. Kanske  är du prenumerant på tidningen DAGEN eller  Världen i dag då kommer du att få information om vår julkampanj 17 november (DAGEN) och 22 november (Världen i dag)

 

Robert Eklund

Insamlingsansvarig

LP-verksamheten