Vi bryr oss

Din gåva gör skillnad, inget bidrag är för stort eller litet.
Du kan ge en engångsgåva eller stötta oss genom att bli månadsgivare!

LP-VERKSAMHETEN

 

LP-verksamheten har ett omfattande arbete med beroendevård på flera olika sätt. Vi vill möta människor med beroendeproblematik och erbjuda en väg ur beroende, till en nystart i livet och bjuda in till en nykter gemenskap.

Vi är många som bryr oss – välkommen till LP!

LP-KONTAKTER

Välkommen till närmaste LP-kontakt! Vi finns på cirka 75 platser runt om i hela Sverige. Du erbjuds gemenskap, samtalsstöd och motivation att förändra din livssituation.

Stöd oss

Din gåva gör skillnad, inget bidrag är för stort eller litet. Du kan ge en engångsgåva eller stötta oss genom att bli månadsgivare!

Kontakta oss

Vill du kontakta oss? Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare. Huvudkontoret ligger i Alvik, Stockholm, men vi finns över hela landet.

Behöver du hjälp ur ditt beroende?

Välkommen till Torpahemmet! Läs mer om vårt behandlingshem här.

MISSA INTE

EVANGELISATION MED GåUtNu

LP vill tillsammans med församlingar nå fler människor med evangeliet. Många människor i vår verksamhet har fått möta upprättelse, hopp och kärlek genom att få ta emot Jesus i sitt liv och på så sätt fått en nystart.

NÄTVERK FÖR FAMILJEHEM OCH KONTAKTFAMILJER

”Jag vill bara åka hem, men jag har inget hem att åka till.” Det sade en tonårstjej som placerats på HVB-boende och det sammanfattar varför LP och Pingst satsar på familjehem och kontaktfamiljer. Tänk om det fanns hem för alla som behöver!

Aktuellt

Kalender

september 2023
Inget evenemang hittades!
Visa fler

Se alla evenemang