Jönköping

LP-verksamheten möter människor med ett beroende, men också alla som behöver en gemenskap och en verksamhet av någon annan anledning. Det kan vara att du är ensam, sjukskriven, arbetslös, mår psykiskt dåligt eller bara vill ha ett sammanhang och en gemenskap med andra. Alla är välkomna! Du har också möjlighet att boka ett första möte eller samtal i lugn och ro för att prata om din livssituation och om vad du önskar. Vi gör också hembesök, besök på avgiftningen, ordnar sommarläger, nätverkar med kommunen, Hela Människan och ordnar en del utflykter o besök i andra kyrkor.

Vi har också startat ett stödboende med plats för två kvinnor i Huskvarna, där det finns möjlighet att landa och få hjälp efter en behandling eller i en utsatt situation. Vi erbjuder stöd, verksamhet, samtal och arbetsträning mm.

Måndagar oj.v. kl.18.00 träffas en kvinnogrupp, Debora, för att samtala om olika ämnen som rör livet. Det kan vara självbild, vänskap, rädsla, ensamhet, integritet mm.

Tisdagar oj.v. är det LP Gudstjänst kl. 18.00 i Pingstkyrkans café med fika och gemenskap för alla. Vi är oftast på plats under dagtid på kontakten på tisdagar.

Onsdagar varje vecka kl. 10:00-13:00 (oj.v. 10-14) så träffas vi på ”Kvinna” i Pingstkyrkans inre café för att skapa, fika, prata och äta en billig lunch tillsammans. Varannan vecka är det också en öppen samtalsgrupp mellan kl. 13-14. Du är välkommen med hela tiden eller en liten stund om du vill.

19-21 är vi i Pingstkyrkans gympahall om du vill röra på kroppen.

Torsdagar kl. 11-12 är det också gympa men då bara för kvinnor.

Fredagar varje vecka kl.15.30-18.00 är vi i Pingstkyrkans gympahall om du vill röra på kroppen.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Ulrika Wadskog

Föreståndare LP kontakten Södra Vätterbygden

Regionledare Småland/Öland

Tfn 036-196406

Mejl: ulrika.wadskog@pingstjonkoping.se

ADRESS

Pingstkyrkan Lagermansgatan 1
553 18, Jönköping

Öppettider

Tisdag: 10:00 – 12:00

Jönköping

Pingstkyrkan Lagermansgatan 1
553 18, Jönköping