Välj en sida

Kumla

 

Vår verksamhet
 

LP kontakten i Kumla är ett socialt arbete som bedrivs av Pingstkyrkan i Kumla på Parkgatan 4 . Här vill vi skapa möjligheter för dig att hitta vägar till att bryta negativa mönster och vanor och dessutom ditt missbruk. Vi kan bistå dig i kontakten med myndigheter, skuldsanering och sjukvård för att tillsammans hitta det stöd som behövs i form av behandlingsinsatser. På kontakten bjuder vi omväxlande på frukost och fika. Där samtalar vi och sjunger tillsammans.

Har du genomgått en behandling eller är inställd på en nykter livsstil kan vårt stödboende i Örebro vara ett alternativ i vårdplaneringen:

Vi erbjuder ett stödboende för män (par) som vill leva i nykterhet och som behöver hjälp att få vardagen att fungera. Som gäst på stödboendet, med plats för 4-5 personer, har du ett eget ombonat rum. Deltar i gemensamma samlingar i syfte att stärka självkänslan och bryta negativa mönster och vanor, alltså en form av individuellt anpassad social rehabilitering med utbildad personal. I vårt koncept erbjuder vi också arbetspraktik.

Du är varmt välkommen att besöka oss!

Vi kan även göra hembesök

Stödboendet: 070-792 54 17

 

ADRESS

Parkgatan 4
692 34, Kumla

Kumla

Parkgatan 4
692 34, Kumla