Riksevangelist

LP Fält / GåUtNu

 

LP vill tillsammans med församlingar nå fler människor med evangeliet. Många människor i vår verksamhet har fått möta upprättelse, hopp och kärlek genom att få ta emot Jesus i sitt liv och på så sätt fått en nystart. LP Fält / GåUtNu handlar om att våra LP Center arbetar utåtriktat med att söka upp människor i ex. fängelser, i parker, på torg, på avgiftning och hembesök. Lili-Anns uppdrag är att åka ut och besöka våra LP Center för att uppmuntra och inspirera att gå ut på “fältet” där människorna och behoven finns.

BOKA LILI-ANN!

Lili-Ann Karppinen leder arbetet med LP Fält / GåUtNu och har arbetat inom LP-verksamheten i många år. Efter det att Lili-Ann själv upplevt en radikal livsförvandling genom mötet med Jesus har hon arbetat för att hjälpa människor ut ur missbruk och destruktiva livsmönster.

Lili-Ann fungerar idag som LP-verksamhetens riksevangelist, då hon predikar och delar med sig av sina erfarenheter. Hon är en mycket glad och positiv person, där hon går fram skapas en fin och positiv atmosfär. Lili-Ann är en mycket uppskattad talare, hennes förkunnelse präglas av evangelistens hjärta för människors frälsning, samt en stor dos humor.

De församlingar som anlitar Lili-Ann för predikobesök eller en LP Fält / GåUtNu-helg får uppleva en andlig rörelse i församlingen, människors frälsning och medlemmar som längtar att nå nya människor med evangelium.

FÖR BOKNING: mejla till liliann.karppinen@lp-verksamheten.se