Riksevangelist

GåUtNu

 

LP vill tillsammans med församlingar nå fler människor med evangeliet. Många människor i vår verksamhet har fått möta upprättelse, hopp och kärlek genom att få ta emot Jesus i sitt liv och på så sätt fått en nystart. Arbetet med att evangelisera inom LP heter GåUtNu.

BOKA LILI-ANN!

Lili-Ann Karppinen leder arbetet med GåUtNu och har arbetat inom LP-verksamheten i många år. Efter det att Lili-Ann själv upplevt en radikal livsförvandling genom mötet med Jesus har hon arbetat för att hjälpa människor ut ur missbruk och destruktiva livsmönster.

Lili-Ann fungerar idag som LP-verksamhetens riksevangelist, då hon predikar och delar med sig av sina erfarenheter. Hon är en mycket glad och positiv person, där hon går fram skapas en fin och positiv atmosfär. Lili-Ann är en mycket uppskattad talare, hennes förkunnelse präglas av evangelistens hjärta för människors frälsning, samt en stor dos humor.

De församlingar som anlitar Lili-Ann för predikobesök eller en GåUtNu-helg får uppleva en andlig rörelse i församlingen, människors frälsning och medlemmar som längtar att nå nya människor med evangelium.

FÖR BOKNING: mejla till liliann.karppinen@lp-verksamheten.se