LP sommarkonferenser 2023

Välkommen till LP-verksamhetens sommarkonferenser 2023! I år har vi två, en i södra och en i norra delen av landet. 

Nu har anmälan till Gullbranna stängt! Vi önskar er alla en fin och skön sommar!

GULLBRANNA – Södra konferensen 2-6 augusti

I sommar möts vi för härliga dagar med Gudstjänster, bön, lek, skratt, god mat, gemenskap och förhoppningsvis sol och bad på underbara Gullbrannagården vid havet strax utanför Halmstad – Läs mer om Gullbrannagården här

Det kommer inte vara något eget ungdomsläger i år utan man bor med sina vårdnadshavare. Däremot blir det en och annan egen samling och aktivitet för tonåringarna. Barnen kommer att få vara med på Gullbrannas egna barnmöten och aktiviteter, bl.a. det klassiska båtracet i bäcken. Vi kommer också ha lite extra uteaktiviteter för hela famljen. Tipspromenad, Line Dance mm.
Vi har bokat alla hus och stugor men vet du redan nu med dig att du kan låna eller ha med en egen husvagn så är det toppen då det ger utrymme för fler att komma med.
Årets tema är ”Mer Jesus till folket”. Förutom våra egna ledare på LP så kommer vi gästas av bl.a. Daniel Alm (Föreståndare Pingst FFS), Rene Lobos “Från gängkriminalitet till tjänst för Gud”, Patrik “Pegga” Gullbing (musiker, dramapedagog, föreläsare), Sofia Blom (polis) “Säkerhet för barn på och utanför nätet”.
Vi startar konferensen med incheckning onsdagen den 2/8 kl. 15.00 och avslutar med Gudstjänst, dop och lunch söndagen den 6/8. Gullbranna har gett oss en jättefin rabatt på priset och LP Riks går också in och sponsrar, så för en vuxen med helpension kostar det 1750:- i boendena och 1500:- med egen husvagn trots att alla priser har gått upp för övrigt.
Gullbranna fakturerar. Vi ser så mycket fram emot att mötas igen och hoppas på att många kan och vill följa med!
Varmt välkomna!

ARJEPLOG – Norra konferensen 15-19 augusti

Som tidigare år är vi på Hotell Lyktan i centrala Arjeplog.

Vi startar konferensen med incheckning tisdagen den 15/8 från kl. 13.30, notera att det inte är någon lunch i samband med det. Första samlingen blir 16.00. Konferensen avslutas i Arvidsjaur lördagen den 19/8 med ett LP-möte kl. 14.00.

Vi har subventionerat för att hålla priset på en så låg nivå som möjligt. Priset för vuxen är 1.600:-

Alla som varit med tidigare och har en massa härliga minnen och alla ni som bara hört talas om detta, är hjärtligt välkomna! Som vanligt blir det mycket sång, starka berättelser, uppmuntrande och viktig vägledning och förbön. Till detta kommer det också att finnas tid för gemenskap, roliga och allvarliga samtal, skratt, gråt, fika, god mat och kanske en tur upp på fjället “Galtispouda”.

Årets tema är ”Mer Jesus till folket”. Talare är: Lili-Ann Karppinen, Johanna Berger, Niclas Strindell, Joachim Gyllenberg och Börje Dahlkvist.

Anmälan öppnar tisdag 2 maj och sker direkt till Hotell Lyktan via e-post till info@hotellyktan-arjeplog.se eller telefon 0961 – 61210.

Varmt välkomna!