LP Exodus

LP Exodus är vår avhopparverksamhet. Ordet “Exodus” betyder “Uttåget” och är hämtat från Bibeln (2 Moseboken i Gamla Testamentet). Det handlar om befrielse från fångenskap. Vi riktar oss till män och kvinnor som vill lämna kriminella gäng och en kriminell livsstil men som behöver hjälp och stöd för att göra det. Vill du veta mer eller ha hjälp att lämna så hör gärna av dig till oss antingen via mejl eller telefon.

Hur arbetar vi med detta?

Vi erbjuder den som vill hoppa av en kriminell livsstil boende, stödinsatser och sysselsättning, och vi lägger stor tyngd vid den personliga vägledningen av trygga och engagerade coacher. Målet är att personen ska hitta förutsättningar att leva ett liv utan kriminalitet och missbruk, med mål och mening och arbeta för att återta en plats i samhället. Vi samarbetar med uppdragsgivaren för att göra en risk- och behovsbedömning för att personen ska få rätt stöd och insatser, men också för att det ska finnas en god planering under hela uppdragstiden.

Se gärna filmen om René o Danyella där de berättar mer om verksamheten!

KONTAKTA OSS

E-POST: lpexodus@lp-verksamheten.se TELEFON: 08-619 25 18

FÖLJ OSS!

Vill du veta vad som händer på LP- verksamheten och och vad som är på gång? Se till att följa oss i sociala medier så håller du dig uppdaterad. Du hittar oss på Instagram och Facebook – sök på lp-verksamheten