LP GROW

LP Grow riktar sig till unga och vi arbetar förebyggande mot alkohol, droger, psykisk ohälsa och kriminalitet. Vi erbjuder även samtalsstöd, myndighetskontakter och hjälp till ungdomsledare att lyfta dessa frågor i sin verksamhet. Hör gärna av dig för att boka in ett besök hos er!

VÅRA MATERIAL

Det finns hopp för psykisk hälsa och Grund är två material som du kan använda för att själv lära dig mer om psykisk ohälsa bland unga men även i barn- eller ungdomsverksamheten som underlag för samtal eller samlingar.

BOKA ETT BESÖK

Vi besöker gärna er verksamhet, ungdomsgrupp eller gudstjänst. I er ungdomssamling eller unga vuxna-träff delar vi egna vittnesbörd, pratar om gränser, psykisk hälsa och beroende. Vi anpassar oss efter era behov och önskemål.

Ni kan även boka LP-Grow för en träff med era ledare. Vi går då igenom materialet Det finns hopp för psykisk hälsa, hur man håller i goda samtal, tystnadsplikt med mera. Utöver utbildningstillfället kan vi även handleda och ge stöttning till ungdomsledare eller ungdomspastorer gällande frågor som psykisk ohälsa, alkohol, droger och kriminalitet.

FÖR BOKNING: Mejla Marielle Larsson via marielle.larsson@lp-verksamheten.se eller ring henne på 070-419 25 12

BEHÖVER DU PRATA?

Är du ungdom eller ung vuxen och i behov av samtalsstöd? Du är varmt välkommen att kontakta oss. Vi har tystnadsplikt och även anmälningsplikt. Kontakta Marielle Larsson på marielle.larsson@lp-verksamheten.se eller via 070-419 25 12.

FÖLJ OSS!

Vill du veta vad som händer på LP Grow och och vad som är på gång? Se till att följa oss i sociala medier så håller du dig uppdaterad. Du hittar oss på Instagram, Tiktok och Snapchat – sök på @lp_grow