RISÖ STÖDBOENDE

Vi bedriver ett vandrarhem för allmänheten som är ett alkoholfritt alternativ. Till vandrarhemmet är det kopplat ett kollektivboende med bland annat arbetsträning. Stödboendet är för män i åldern 18 år och äldre och du behöver ha varit dokumenterat drogfri i minst tre månader före inskrivning.

Kollektivet är en plats för upprättelse och en ingång till ett nytt liv genom de mindre församlingarna och den lilla kommunen. För att bo hos oss behöver du vara inskriven hos Arbetsförmedlingen och vi kommer att hjälpa dig med myndighetskontakt och andra instanser.

Så söker du till oss
Intagning sker i samråd med kommunernas socialförvaltningar och arbetsförmedlingar. Annan intagning kan ske efter överenskommelse.

Hos oss kan du antingen bo och arbetsträna eller vara med i vår dagverksamhet med arbetsträning. I dagverksamheten ingår fyra timmar arbetsträning. Vi äter lunch tillsammans. I stödboendet ingår boende i kollektiv (eget rum) med helpension samt fyra timmar arbetsträning vardagar. När du bor hos oss deltar du i allt kollektivet gör enligt schema. Se schema på hemsidan.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Kontaktperson
Lasse Nyström
076-314 89 48
lasse.nystrom2@gmail.com

Korsviksvägen 30, 475 45 Fotö

Läs mer på vandrarhemmets hemsida