Jönköping

Välkommen till LP-center i Jönköping! Här möts människor med ett beroende, men också alla som behöver en gemenskap och en verksamhet av någon annan anledning. Det kan vara att du är ensam, sjukskriven, arbetslös, mår psykiskt dåligt eller bara vill ha ett sammanhang och en gemenskap med andra. Alla är välkomna!

Du har också möjlighet att boka ett första möte eller samtal i lugn och ro för att prata om din livssituation och om vad du önskar. Vi gör också hembesök, besök på avgiftningen, kategoriboenden, ordnar sommarläger, nätverkar med kommunen, Hela Människan och ordnar utflykter o besök i andra kyrkor och på LP dagar.

Hos oss kan du gå Celebrate Recovery, öppna möten med ett kristet tolvstegsperspektiv, vara med i en kvinnogrupp, boka samtal, träffas i mindre gemenskaper och delta i kyrkans alla samlingar och Gudstjänster.

Vi har god kontakt med våra behandlingshem för både män och kvinnor och stöttar dig hela vägen på resan till drogfrihet.

 

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

 

 

Flera platser i Södra Vätterbygden

I Södra Vätterbygden samarbetar 11 olika församlingar med att stötta LP-verksamheten som finns på tre olika platser i trakten. Klicka på knapparna nedan för att hitta till det LP-center som är närmast dig.

ADRESS

Pingstkyrkan
Lagermansgatan 1
553 18 Jönköping

Kontakt

Tel: 072-088 66 30
Kontaktperson: Yenny Kjeller
E-post: Yenny.kjeller@pingstjonkoping.se

 

Öppettider

Onsdagar 10.00-12.00
(För Kvinnor) ”KVINNA”- samtal och skapande

Fredagar 12.00-15.00
”Hänggänget”. För alla. Vi äter, fikar, delar livet och ber tillsammans.