I år tänker vi något annorlunda men vårt fokus är fortfarande detsamma, att hjälpa de mest utsatta, de som inte får någon hjälp. Vi har under de senaste åren använt oss av “jultallriken” men i år blir det “julpresenten”. Vad innebär det? Jo, tillsammans gör vi en kraftfull jul-satsning så att 2022 blir ett befrielsens och upprättelsens år. Du kan vara med och ge en julgåva som förändrar liv. Vi har i överskriften “Din julgåva = Förvandlade Liv”.

Vi hoppas att du som redan stöttar LP och du som ännu inte gör det men vill vara med kan känna Alexanders glädje och tacksamhet. Vem är Alexander? Han är en av många som levde på gatan, helt uppfylld av droger men efter 22 år ville inte socialtjänsten ge honom någon mer chans eller hjälp. I denna svåra och utlämnande situation kom Alexander i kontakt med LP och vårt behandlingshem Torpahemmet. Där fick han den hjälp han så desperat behövde.

Klicka gärna på länken så kommer du till filmen där Alexander berättar (1 min) och där får du också möjligheten att vara med och ge en julgåva den så kallade “julpresenten”

LP Julpresenten Film med Alexander

Tack för att du vill vara med på ”juLPresenten” så att vi under nästa år kan ge många samma möjlighet som Alexander fick. Din gåva gör detta möjligt!