VÅRA VERKSAMHETER

LP-verksamheten arbetar brett. Se nedan vilken verksamhet som passar just dig och dina behov. Du är alltid välkommen till LP!

LP KONTAKT

LP-kontakten är ett öppet hus med kafé och dagverksamhet där du alltid är varmt välkommen! Du erbjuds en gemenskap, stöd och motivation till att förändra din livssituation om du har en beroendeproblematik.

LP EXODUS

LP Exodus är vår avhopparverksamhet. Vi riktar oss till män och kvinnor som vill lämna kriminella gäng och en kriminell livsstil men som behöver hjälp och stöd för att göra det. Vill du veta mer eller ha hjälp att lämna så hör gärna av dig till oss antingen via mejl eller telefon.

LP KVINNA

Vi riktar oss till dig som är kvinna och behöver behandling, då finner du det via vårt behandlingshem Torpa. Men vi riktar oss även till dig som söker efter en gemenskap, för dig har vi LP-kontakter runt om i hela Sverige där vår personal gärna tar en kopp kaffe med dig.

LP GROW

LP Grow riktar sig till unga och vi arbetar förebyggande mot alkohol, droger, psykisk ohälsa och kriminalitet. Vi erbjuder även samtalsstöd, myndighetskontakter och hjälp till ungdomsledare att lyfta dessa frågor i sin verksamhet.